Badkamers

Contact:

Mogen we instaan voor de renovatie van uw badkamer? Vraag dan gerust een offerte aan. Dit kan je ook via email of telefonisch aanvragen. Wij contacteren u dan spoedig voor het vastleggen van een afspraak. Dit kan zowel overdag als 's avonds afhankelijk van wanneer het u past.


Opmeten:

Voor de renovatie van uw badkamer nemen we uw ideeën liever ter plaatse door. Zo ontdekken we meteen wat uw mogelijkheden zijn en voorzien we u met verdere tips en adviezen.

We overlopen de keuze van de toestellen, en van de wand- en vloertegels. Waar wilt u de douche? Hoe hoog wilt u de spiegel? En de lavabo? Wij zien geen detail over het hoofd.

Daarna meten we alles tot in de puntjes op, en maken we een schets van hoe de badkamer er kan uitzien.


Offerte:

Vrijblijvende prijsofferte + 3D-ontwerp.

Als het 3D ontwerp in de lijn ligt van het gewenste gaan we over tot het opmaken van de offerte, die in detail zal toegelicht worden zodat u een goed beeld heeft van wat er allemaal voorzien is. De offerte is volledig vrijblijvend en het is aan de klant om ons voorstel te overwegen en te beslissen. U bestelt de offerte door een ondertekend exemplaar aan ons terug te bezorgen per post, email of fax.


Planning en uitvoering:

We bespreken en maken met u een realistische planning op, zodat u op voorhand weet wanneer de werken kunnen starten. De werkzaamheden volgen elkaar nauwkeurig op en zullen steeds op een 10-tal werkdagen afgerond zijn. Alle werken worden door ervaren vakmensen uitgevoerd en zeer nauwkeurig opgevolgd.

De renovatie start met het uitbreken van al wat weg moet om daarna over te gaan naar het leidingwerk en sanitaire aftappunten. Vervolgens wordt alles bezet, chape gegoten en gevloerd. Zo krijgt uw badkamer stilaan meer vorm. Daarna gaan we over tot het betegelen, voegen, plaatsen van valse wanden, plafond, omkasting, Dibond douchewanden, elektriciteit, verluchtingen, afzuigrooster en het installeren van uw sanitaire toestellen en meubels.


BADKAMERS

Badkamer & Doucherenovaties

Werkwijze

3D ontwerp

Naargelang ons gesprek en opmeting wordt door ons een badkamerdesign in 3D ontworpen. Dit zal u van ons via mail ontvangen zodat u al een éérste indruk krijgt van hoe de badkamer, bij benadering, er zal uitzien na de renovatie. U opent dan de link van de Saninet Viewer waarin je het ontwerp onder 360° kan bekijken.U kan reeds uw droombadkamer zelf ontwerpen met de online saninet tool.

Badkamers voor mindervaliden

Wanneer u uw privéwoning wilt aanpassen omdat u of iemand anders in uw woning mindervalide is, dient u rekening te houden met de toegankelijkheid en de efficiëntie ervan. Er zijn heel wat zaken die op het eerste zicht ‘vanzelf- sprekend’ lijken, maar in deze situatie toch voor onveilige situaties kunnen zorgen of als onaangenaam kunnen aanvaard worden. Denk hier maar aan de hoogte van het toilet, toegankelijkheid bad of douche, etc. Samen met u werken we graag een totaalconcept uit dat zoveel mogelijk beantwoordt aan uw specifieke eisen en uw situatie.


Klik hier voor meer info