Sanitair

SANITAIR


Voor het plaatsen van al uw sanitaire leidingen kan u bij ons terecht. Zowel voor de aan- als afvoerleidingen in zowel nieuwbouw als renovatie. Ons systeem bestaat uit het plaatsen van collectoren, het afrollen van kunststofbuis met beschermmantel en het persen van muuraansluitingen. Via dit systeem bent u zeker dat er zich geen ondergrondse koppelingen in uw woning bevinden wat de kans op eventuele lekkages tot nul herleid.

Voor nieuwbouwwoningen maken wij gratis uw dossier op m.b.t. tot de waterkeuring.


Al onze installaties worden met veel zorg voorbereid en geplaatst, het is immers belangrijk dat u jaar in – jaar uit water kunt aftappen zonder u echt zorgen te moeten maken wat er zich ondergronds afspeelt.

BADKAMERS/DOUCHES


Is uw badkamer al wat ouder en moet uw douche dringend gerenoveerd worden? Wij helpen u graag verder met verschillende mogelijkheden. Uw badkamerrenovatie is onze passie! Ook kleinere werken zoals het vervangen van uw bad naar een inloopdouche of klassiek toilet naar een hang toilet en het vervangen van uw oude radiator naar een nieuwe sierradiator of handdoekdroger.


Klik hier voor meer info van onze werkwijze


Vraag hier uw offerte aan

REGENWATER


U kan ook bij ons terecht voor het plaatsen van regenwaterrecuperatie systemen, die zowel in opbouw als inbouw kunnen worden voorzien.


Vraag hier uw offerte aan

Ga naar website

WATERVERZACHTER


Indien u dit wenst kunnen wij ook een waterverzachter plaatsen met onderhoudscontract zodat uw installatie op en top beschermd is tegen de invloed van kalkafzetting.


Vraag hier uw offerte aan